Logo

Kalv Marengo - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

600 g skært kalvekød, bov eller kølle i terninger
3 spsk smør
salt, paprika
250 g champignon
125 g skalotte- eller miniløg
1 spsk hvedemel
2 spsk tomatpure
1 dl bouillon eller suppe
1 dl halvtør hvidvin

* Tilberedning

Lad fedtstoffet blive gyldent i trykgryden.
Brun kød terningerne heri og drys med salt og paprika.
Kom svampe og løg i gryden og drys melet over.
Spæd med bouillonen rørt sammen med tomatpureen samt hvidvinen.
Luk gryden og bring den på tryk.
Steg i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smag retten til inden den serveres med løse ris eller kogte kartofler.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?