Logo

Kalv navarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalv navarin

600 g kalvekød i store tern (bov eller tykkam)
Paprika/salt/peber
2 spsk mel
30 g smør
1 spsk tomatpuré
1 l vand
500 g majroer i både
8 nye gulerødder evt. delt i grove stykker
300 g friskbælgede ærter (ca. 1 kg med bælg)
1 bundt hakket persille


Vend kødet i mel, der er krydret med salt, peber og paprika.

Brun det i smør i en stor stegegryde og tilsæt derefter tomatpuré og vand.

Bring det langsomt i kog og lad det koge for svag varme til kødet er knap mørt ca. 45 min.

Tilsæt majroer og gulerødder og lad retten simre uden låg til grønsagerne er møre og saucen er tyknet.

Tilsæt ærter og varm retten igennem.

Drys med rigeligt persille ved serveringen og server med brød eller nye kartofler.


Grønsager pr person: 275 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling citrusgrilletSmagen af sød og stærk honning-sennep går fint til frisk citron- og appelsinsaft. Server...
• Æg i løgsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kæmperejer på spid med chili og hvidløgDe frosne kæmperejer er velegnede, til at grille. Lad dem tø op i køleskabet, pil dem og...
• Jordbærdessert - en symfoni med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!