Logo

Kalv navarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalv navarin

600 g kalvekød i store tern (bov eller tykkam)
Paprika/salt/peber
2 spsk mel
30 g smør
1 spsk tomatpuré
1 l vand
500 g majroer i både
8 nye gulerødder evt. delt i grove stykker
300 g friskbælgede ærter (ca. 1 kg med bælg)
1 bundt hakket persille


Vend kødet i mel, der er krydret med salt, peber og paprika.

Brun det i smør i en stor stegegryde og tilsæt derefter tomatpuré og vand.

Bring det langsomt i kog og lad det koge for svag varme til kødet er knap mørt ca. 45 min.

Tilsæt majroer og gulerødder og lad retten simre uden låg til grønsagerne er møre og saucen er tyknet.

Tilsæt ærter og varm retten igennem.

Drys med rigeligt persille ved serveringen og server med brød eller nye kartofler.


Grønsager pr person: 275 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her