Logo

Kalvefilet i porter og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalvefilet i porter og sennep

800 g kalvefilet

Marinade:

1 dl rapsolie

1 spsk Dijon sennep

2 spsk hvidvin

Salt og peber

1 porter øl

3 spsk hakkede krydderurter (timian-basilikum-rosmarin)

 

Ingredienserne til marinaden piskes sammen og hældes over kalvefileten, som skal trækker ca. 1 døgn. 

Kalvefileten tages op og aftørres.

Steg fileten i ovnen ca. 40 minutter ved 200°C.

Lad kødet trække 20 minutter tildækket. 

Den resterende marinade sies, koges ind og serveres til kalvefileten.

Serveres med f.eks. rosenkålsalat og en agurkesalat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede lammekoteletterLammekoteletter bliver meget lækre på grillen. De bør krydres kraftigt og serveres med...
• Dybstegt blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med baconsvøb og urtefyldGodt opskrift, der er let at følge. Dejlig ret med oksemørbrad der bliver svøbt i bacon og...
• Mandelbund med æbleis og ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os