Logo

Kalvegryde i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g skært kalvekød
1 lille ds champignon
1 lille løg
40 g fedt eller margarine
1 spsk hvidvin
1/4 l. hvidvin
salt og peber

 
Puds kødet pænt af og skær det i ca. 2 cm store tynde skiver med en skarp kniv.
Brun fedtstoffet i den åbne gryde og læg kødet i.
Vend det hurtigt, det skal ikke brunes, kun få en hvidlig overflade.
Kom det hakkede løg i og svits det med et øjeblik.
Drys hvedemel over.
Spæd med hvidvin, evt. lidt champignonvand eller suppe.
Smag til med salt og peber og kom champignonerne i.
Luk gryden og kog ca 6 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekam i citron-persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt klipfiskFra Husmoderens haandbog, af Agnes Werner, 1903 side 50.
• TvebaksbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os