Logo

Kalvehøjreb i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g helt afpudset kalvehøjreb/kalvekam
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
1/4-1/2 potte frisk salvie

Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm.
Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til.
Kom salvie ved og smag til med salt og peber.

Tips: Kalvekam er det stykke som svarer til højreb på en okse
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsbrød med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt ørred med krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med vinterfrugter og grønkålssalatServer flæskestegen med søde vinterfrugter og et ekstra drys krydderier
• Bærkompot gammeldagsDenne herlige gammeldags dessert bliver man aldrig træt af. Og så giver den masser af...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os