Logo

Kalvekarbonader med grønsagsstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g hakket kalvekøv af god kvalitet
1 lille revet løg
peber og salt 
smør/olie til stegning
Grønsagsstuvning:
8-10 kartofler
1 lille rodselleri
2-3 pastinakker
5-7 gulerødder
1 spsk smør
8 dl mild lys bouillon
2-3 tsk tørret timian
1 dl mælk
saucejævner
salt og peber
Desuden:
Sardeller
kapers
citron-skiver til garnering
 
Bland kødet med revet løg og form farsen til fire ovale karbonader.
Drys med peber og brun dem i fedtstof på begge side.
Drys dem med en smule salt, skru ned for blusset og steg dem færdige, som de nu ønskes.
Grønsagsstuvning: Skær de istandsatte kartofler i mellemstore stykker og svits dem i smør i en gryde.
Spæd med bouillon, bring det hele i kog, skum godt og tilsæt timian..

Lad grønsagerne småsimre under låg , til de er næsten møre.
Kog suppen op med mælk, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.
Varm grønsagerne i saucen.
Pynt karbonaderne med sardeller, kapers og citron og server dem i stuvningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her