Logo

Kalvelever på italiensk måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kalvelever i strimler ( uden hinde og sener)
200 g frisk pasta
2 tomater, i tern
1 fed hvidløg, finthakket
1/2 potte basilikum, i strimler
olivenolie til stegning
2 spsk balsamico eddike

Kalvelever svitses med hvidløg på en varm pande i olivenolie i 2 min. Deri kommes tomat, basilikum og balsamico eddike. Som skal varmes igennem 2-3 min. Pastaen koges i letsaltet vand og serveres til leveren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun med peberfrugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt makrel med rabarberkompotMakrel er sommerens skønne fisk, som egner sig godt til at stege med skindet på så det...
• karrykrydret kalvegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!