Logo

Kalvemørbrad med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalvemørbrad a 125 g
1 bk.champignons
1 bdt forårsløg
2 fed hakkethvidløg
2 tsk basamico
2 tsk akaciehonning

Steg kødet på begge sider på en varm tør pande
Tilsæt vineddike, hvidløg og honning og lad det simre et par min inden det anrettes med dampede forårsløg og ristede svampe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her