Logo

Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g kalvemørbrad
100 g mozzarella
100 g parmaskinke

500 g friske svampe (fx. champignon, østershatte, morkler eller kantareller)
125 g smør
salt
peber

Yderligere:
aspargeskartofler

Kalvemørbrad:
Kalvemørbraden afpudses for fedt og sener. Skæres op langs, således at der opnåes en pæn firkantet form. Parmaskinken skæres i strimler og ristes et kort øjeblik på en tør pande. Kalvemørbraden fyldes med den i strimler skårede parmaskinke og mozzarella - denne rulles nu sammen til en roulade som bindes.
Kødet brunes af og steges i ovnen ved 200º C i ca. 25 minutter. Herefter tages det ud og skal så stå og trække i yderligere 15 minutter.

Svampe:
Svampene renses og skæres eventuelt i mindre stykker. Svampene ristes af på en tør pande og tilsættes herefter smørret. Krydres med salt og peber. Svampesmørret anvendes som sauce.

Anretning:
Kødet skæres i passende skiver og anrettes på tallerken. Serveres sammen med kogte aspargeskartofler og de smørsauterede svampe. Der dryppes med det resterende svampesmør på tallerkenen.
Kan også serveres med en kraftig brun sauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?