Logo

Kalvemedaillon med morkler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g kalvemørbrad
nye kartofter 
grønne asparges
150 g morkler
2 dl piskefløde
2 dl bouillon
Maizena
1 glas portvin
salt og peber
 
Kalvemørbraden afpudses og skæres ud til 8 medailloner.
Steg dem på en varm pande i smør ca. 2 min. på hver side.
På samme pande steges morklerne, der er skåret i små stykker og skyllet
grundigt.
Kog panden af med portvin. Tilsæt bouillon og piskefløde.
Saucen jævnes let og smages til med salt og peber.
Serveres med grønne asparges og nye kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oste- og skinkemad varmHar du knapt med tid, men vil alligevel have ordentlig aftensmad med dejlig smag? Så er...
• Pebermørbrad af dådyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem pæredessert i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os