Logo

Kalvemedaljon svøbt i parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g afpudset kalvemørbrad
12 store skiver parmaskinke
2 pk. frisk pasta
1 bdt frisk basilikum
60 g pinjekerner
1-2 fed hvidløg
50 g parmesanost
2 ½ dl olie
olie til stegning
smør
1 bdt asparges
2 stk fennikel
500 g spinat
16 små spæde gulerødder
 
Kalvemørbraden udskæres til medaljoner, og disse brunes på en pande, hvorefter parmaskinken svøbes omkring, så de er helt dækkede.
Steges færdig i ovnen i ca. 10 min.
Pesto:
Basilikumen blendes med ristede pinjekerner, hvidløg, parmesanost og
tilsættes olien samt salt og peber.
Pestoen vendes med den kogte pasta og serveres umiddelbart efter.
Aspargesene knækkes i bunden og dampes i smør sammen med
gulerødderne.
Spinaten skylles og vendes sammen med de tyndt skårne fennikler.
Smages til med krydderier og anrettes på en flad tallerken, hvorpå pastaen lægges.
Skær medaljonen skråt igennem og anret ovenpå pastaen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her