Logo

Kalvenyre i sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvenyre i sherry

2 løg

1 fed hvidløg

1 laurbærblad

6 spsk olivenolie

20 g hvedemel

1 ¼ dl oksebouillon

2 spsk frisk persille, hakket

800 g kalvenyre

salt og peber

1 ¼ dl tør sherry

 

Pil løg og hvidløg, og hak dem.

Varm 4 spsk olie op på en stor pan­de, og svits løg, hvidløg og laurbærblad heri under omrøring.

Rør melet i, og hæld bouillonen ved.

Lad det koge op og jævne.

Bland persille i, og lad det hele simre i yderligere 3 min.

Gør nyrerne i stand, halver dem, og skær dem i 3 cm store tern.

Brun dem jævnt på en anden stor pande i resten af olien i ca. 5 min.

Tag dem af panden, og hold dem varme.

Kog panden af med sherryen, og kom nyrerne tilbage på panden.

Hæld saucen i, og rør det hele godt sammen.

Smag til med krydderi­er, og server med safranris.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?