Logo

Kalvenyre i sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalvenyre i sherry

2 løg

1 fed hvidløg

1 laurbærblad

6 spsk olivenolie

20 g hvedemel

1 ¼ dl oksebouillon

2 spsk frisk persille, hakket

800 g kalvenyre

salt og peber

1 ¼ dl tør sherry

 

Pil løg og hvidløg, og hak dem.

Varm 4 spsk olie op på en stor pan­de, og svits løg, hvidløg og laurbærblad heri under omrøring.

Rør melet i, og hæld bouillonen ved.

Lad det koge op og jævne.

Bland persille i, og lad det hele simre i yderligere 3 min.

Gør nyrerne i stand, halver dem, og skær dem i 3 cm store tern.

Brun dem jævnt på en anden stor pande i resten af olien i ca. 5 min.

Tag dem af panden, og hold dem varme.

Kog panden af med sherryen, og kom nyrerne tilbage på panden.

Hæld saucen i, og rør det hele godt sammen.

Smag til med krydderi­er, og server med safranris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskefilet med peberfrugt og nudlerLetsaltet torsk bliver her til en delikatesse. Server den med en sauce, som kompletterer...
• Kylling i pakker med røde grønsagerKødet bliver saftigt, og grønsagerne får masser af smag, når det hele bages i små pakker i...
• Æggekage med nye kartofler og baconLav et skønt og sundt måltid på kort tid med den her opskrift på æggekage med nye...
• Æble i skiver med vanille, kokosis og romgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!