Logo

Kalvenyrer med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalvenyrer med champignon

500 g kalvenyrer

2 spsk eddike

smør eller margarine

250 g champignon

1,5 dl piskefløde

salt

2 spsk tør sherry

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens og flæk nyrerne.

Fjern det meste af fedtet og læg dem i koldt vand, tilsat eddike, i ca. 2 timer.

Tag dem op, skær dem i skiver og tryk dem af i køkkenrulle.

Brun dem kraftigt på alle sider i 4 spsk smør eller margarine og tilsæt kvarte champignon.

Brun dem med et par minutter og spæd med fløden.

Tilsæt salt og læg låg over retten.

Lad den småsnurre i 10-12 minutter og smag til med sherry.

Lad retten snurre færdig - ca. 10 minutter - under låg.

Server kogte kartofler til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hønsekød med mandler og safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Kalvecarpaccio med pesto og parmesanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os