Logo

Kalverullesteg med friske krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 kg kalvespidsbryst uden ben
hakket persille
hakket frisk basilikum
hakket frisk salvie
2 fed knust hvidløg
salt
peber
50 g smør
1-2 spsk olie
3-4 dl brun fond / Bouillon
2-3 dl hvidvin
2-3 dl fløde

Bred kødet ud og fordel persille, basilikum, salvie, hvidløg salt og peber over kødet og rul kødet sammen.
Snør med bomuldssnor og brun kødet i fedtstof i en god gryde.
Hæld Brun fond / Bouillon ved og lad kødet braisere mørt under låg og ved svag varme 2- 2 ½ time.
Tag kødet op og hold det varmt, mens saucen laves. Bland vin i stegeskyen og bring det i kog. Tilsæt fløde, jævn evt. og smag til med salt og peber. Kødet skæres i fine skiver ved serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her