Logo

Kalvesteg med pinot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

800 g kalveklump
2 spsk olivenolie
1/2 l pinot eller tør hvidvin
50 g smør
15 nelliker 
lidt stødt chilipeber og salt

persille

grønsager, fx. gulerødder, zucchini, kartofler, blomkål, pastinak. 
  
 
Stik nellikerne ind i kalvestegen.
Gnid stegen med salt, og drys den med lidt chilipeber.
Smelt smør og olivenolie i en gryde. Brun stegen på alle sider ved god varme. Tilsæt vinen, og skru ned for varmen.
Sæt låg på, og lad stegen simre i 1 1/2 - 2 timer.
Vend stegen ind imellem.
Server stegen i skiver med en blanding af kogte grønsager.
Grønsagerne skæres i terninger og koges møre.
Vandet hældes fra og de vendes i lidt olivenolie og drysses med salt og
hakket persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte ris med kylling og æblerBrug en rest kogte ris til denne ret. Har du ikke en rest, så begynd med at koge risene
• Kartoffelgryde med kryddersmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatfrikassé med kødboller, squash og bønnerSaftige kødboller i en lækker sauce med masser af grønsager
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os