Logo

Kalvetykstegsfilet med aspargeskartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg tykstegsfilet
600 g aspargeskartofler
1 bdt broccoli
Evt. hvidløg
 
Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen
(bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225ºC.
Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt.
hvidløg.
Bouillon hældes i bradepanden.
Dæmp varmen til 175ºC og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60ºC.
Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for.
Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce.
Aspargeskartoflerne koges og pilles.
Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydestegt kalvetykkam med flødesauce og bønnesalatServer en god gammeldags grydesteg med flødesauce som gæstemad. Saucen er smagt til med...
• Røget dyrekølle med smørristede kantareller og skovsyresauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt dyrekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen-flambée En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os