1 kg kalkunbryst 
fedtstof 
salt og peber 
2-3 dl bouillon 
½ fl. tør rødvin 
1 løg i både 
1 gulerod i skiver 
1 bdt  persille 
1 kvist timian 
1 laurbærblad 
3 groft knuste peberkorn
  
Kødet lægges i en skål og marinaden blandes og hældes over kødet. 
Sættes koldt og tildækket i 24 timer. 
Vend kødet efter den halve tid. 
Tag kødet op, tør det og brun det på alle sider på en pande. 
Drys salt og peber på, læg i ovnfast fad og tilsæt marinaden med et 
lille drys salt. 
I ovnen ca. 30 min. ved 200ºC. 
Lad det hvile 10 min, før det skæres ud. 
Skyen sies og spædes med bouillon. 
Den jævnes med meljævning eller majsstivelse, udrørt i lidt vand. 
Saucen smages til med krydderi og lidt mere rødvin og får et par dråber 
kulør. 
Serveres med kogte kartofler og grønsager.