Logo

Rødvinsmarineret dådyrsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g dyresteg 
Marinade:  
1/2 l. rødvin 
2 spsk rødvinseddike 
1  løg 
1  gulerod 
1 spsk knuste enebær 
2  laurbærblade 
1 kvist timian 
1 kvist rosmarin 
5  sorte peberkorn 
40 g smør 
Maizena 
salt, peber 
1 spsk ribsgelé 
 
Gør grønsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en
marinade som hældes over dyrestegen.
Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til
næste dag.
Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden.
Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og
grønsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med.
Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter.
Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med
ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med Maizena og tilsæt evt. lidt fløde.
Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ølbraiseret svineskankEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med dild, kartofler og cremeHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Bengalsk fiskeretEn spændende fiskeret fra der stammer fra Indien. Dette kan da ses på ingredienser som...
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os