600 g  dyresteg  
Marinade:   
½ l. rødvin  
2 spsk  rødvinseddike  
1  løg  
1  gulerod  
1 spsk  knuste enebær  
2  laurbærblade  
1 kvist timian  
1 kvist rosmarin  
5  sorte peberkorn  
40 g  smør  
Maizena  
salt, peber  
1 spsk  ribsgelé  
 
Gør grønsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en 
marinade som hældes over dyrestegen. 
Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til 
næste dag. 
Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden. 
Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og 
grønsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med. 
Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter. 
Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med 
ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med Maizena og tilsæt evt. lidt fløde. 
Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille.