Logo

Rødvinsmarineret kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kalkunbryst
fedtstof
salt og peber
2-3 dl bouillon
1/2 fl. tør rødvin
1 løg i både
1 gulerod i skiver
1 bdt persille
1 kvist timian
1 laurbærblad
3 groft knuste peberkorn
 
Kødet lægges i en skål og marinaden blandes og hældes over kødet.
Sættes koldt og tildækket i 24 timer.
Vend kødet efter den halve tid.
Tag kødet op, tør det og brun det på alle sider på en pande.
Drys salt og peber på, læg i ovnfast fad og tilsæt marinaden med et
lille drys salt.
I ovnen ca. 30 min. ved 200ºC.
Lad det hvile 10 min, før det skæres ud.
Skyen sies og spædes med bouillon.
Den jævnes med meljævning eller majsstivelse, udrørt i lidt vand.
Saucen smages til med krydderi og lidt mere rødvin og får et par dråber
kulør.
Serveres med kogte kartofler og grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God hverdagsmad i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rendang DagingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksefilet i maderia i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun soufflé-kage"Salzburger Nockerl" er en sød specialitet fra Salzburg-området
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os