Logo

Rødvinsmarineret kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunbryst
fedtstof
salt og peber
2-3 dl bouillon
½ fl. tør rødvin
1 løg i både
1 gulerod i skiver
1 bdt persille
1 kvist timian
1 laurbærblad
3 groft knuste peberkorn
 
Kødet lægges i en skål og marinaden blandes og hældes over kødet.
Sættes koldt og tildækket i 24 timer.
Vend kødet efter den halve tid.
Tag kødet op, tør det og brun det på alle sider på en pande.
Drys salt og peber på, læg i ovnfast fad og tilsæt marinaden med et
lille drys salt.
I ovnen ca. 30 min. ved 200ºC.
Lad det hvile 10 min, før det skæres ud.
Skyen sies og spædes med bouillon.
Den jævnes med meljævning eller majsstivelse, udrørt i lidt vand.
Saucen smages til med krydderi og lidt mere rødvin og får et par dråber
kulør.
Serveres med kogte kartofler og grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her