Logo

Rødvinsmarineret krondyr / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg krondyrkølle
ca 5 dl rødvin
salt og peber
 
Kødet skæres forsigtigt fri fra benet.
Dæk med rødvin og lad det marinere i mindst 8 timer, gerne mere.
Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet.
Kødet tages op og steges hel i en wok eller i en ovn ved 200ºC.
Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det
færdigt.
Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1 cm tynde skiver lidt på
skrå.
Tilbehør: fx ovntørrede tomater, kartoffelrulle og en bund af lynstegte
revne gulerødder og porrer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med pastagrønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os