Fisk: 
4 laks/regnbuelaksefilet med skind á ca. 150 g 
salt 
peber 
½ citron 
alufolie 
Rabarbersauce: 
300 g rabarber 
½ l. æblemost eller æblejuice 
2 spsk honning eller sukker 
1 fiskebouillonterning 
1 spsk majsstivelse 
Tilbehør: 
1,2 kg  små nye kartofler 
400 g fine ærter 
100 g pillede rejer 
½ citron 
Pynt: 
rød basilikum eller dild 
Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet. 
Rabarbersauce: 
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem. Servér saucen lun. 
Fisk: 
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke alufolie over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke. 
Tilbehør: 
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum.