Logo

Grillet laks på spid med kartoffelmos og peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet laks på spid med kartoffelmos og peberrod

 

ca. 300 g laks skåret i grove tern

3 skrællede bagekartofler

2 spsk olivenolie

1 spsk smør

frisk reven peberrod efter ønske

1 bdt rucolasalat

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Fordel laksen på to eller fire spid.

Pensl med olivenolie, og grill dem under en varm grill i 4-5 minutter på hver side, eller grill dem på den åbne grill.

Pas på, laksen ikke bliver for tør.

Skær kartoflerne i tern, og kog dem i en gryde med vand uden salt.

Når de er helt møre, hældes vandet fra, og kartoflerne piskes med olivenolie og smør. Tilsæt masser af frisk reven peberrod, salt og peber.

Server til oksespiddene med lidt salat.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?