Logo

Grillet laks med Spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksefilét i 4 skiver
1 ½ spsk olivenolie
1 spsk hakket basilikum
2 fed hvidløg, presset

400 g spaghetti
2 spsk frisk hakket basilikum
30 g ristede pinjekerner
30 g frisk revet parmesan ost

Spaghetti koges "al dénte" i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden. Vendes med basilikum, ristede pinjekerner og parmesan osten. Holdes varm.

Olie smeltes på en tykbundet pande, og laksefiléterne pensles med lidt olie blandet med basilikum og hvidløg. Steges i 3 - 4 minutter på hver side, til laksefiléterne er gyldne og gennemstegte.

Pastaen kommes i bunden på et serveringsfad og laksefiléterne lægges ovenpå.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?