Logo

Grillet laksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fisk:
4 laks/regnbuelaksefilet med skind á ca. 150 g
salt
peber
½ citron
alufolie

Rabarbersauce:
300 g rabarber
½ l. æblemost eller æblejuice
2 spsk honning eller sukker
1 fiskebouillonterning
1 spsk majsstivelse

Tilbehør:
1,2 kg små nye kartofler
400 g fine ærter
100 g pillede rejer
½ citron

Pynt:
rød basilikum eller dild

Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.

Rabarbersauce:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem. Servér saucen lun.

Fisk:
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke alufolie over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke.

Tilbehør:
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?