Logo

Grillet laksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk:
4 laks/regnbuelaksefilet med skind á ca. 150 g
salt
peber
½ citron
alufolie

Rabarbersauce:
300 g rabarber
½ l. æblemost eller æblejuice
2 spsk honning eller sukker
1 fiskebouillonterning
1 spsk majsstivelse

Tilbehør:
1,2 kg små nye kartofler
400 g fine ærter
100 g pillede rejer
½ citron

Pynt:
rød basilikum eller dild

Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.

Rabarbersauce:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem. Servér saucen lun.

Fisk:
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke alufolie over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke.

Tilbehør:
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her