Logo

Grillet laksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fisk:
4 laks/regnbuelaksefilet med skind á ca. 150 g
salt
peber
1/2 citron
alufolie

Rabarbersauce:
300 g rabarber
1/2 l. æblemost eller æblejuice
2 spsk honning eller sukker
1 fiskebouillonterning
1 spsk majsstivelse

Tilbehør:
1,2 kg små nye kartofler
400 g fine ærter
100 g pillede rejer
1/2 citron

Pynt:
rød basilikum eller dild

Sæt 1 l letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.

Rabarbersauce:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem. Servér saucen lun.

Fisk:
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg et stykke alufolie over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 min., til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke.

Tilbehør:
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron og pynt med basilikum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os