
Beriani -eller biryani er i familie med mellemøstlige og sydasiatiske retter der blandt andet laves på ris og karry. Her laves retten med kylling og kartofler, som nok er noget utraditionelt.  
#
1 kylling 
500 g ris 
3-4 kartofler 
100 g mandler 
100 g rosiner 
3 æg 
½ spsk salt 
1 ½ tsk karry 
1 tsk peber
*
Skær kyllingen ud, salt den og sæt den i ovnen indtil den er klar til at spise. 
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. 
Steg dem i olie som dækker dem. 
Kog mandlerne 10-15 min. Lad dem køle af og pil skindet af. 
Steg dem på samme måde som kartoflerne. 
Rosinerne steges også på samme måde, men kun i 2 min. 
De 3 æg skal være hårdkogte. 
Kog risen med karry i.
Hæld risen i et stort fad, hæld derefter kartoflerne, mandlerne, rosinerne, kyllingen og æggene i, så retten næsten dækker risen.