Logo

Farsbrød med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket kalv og flæsk
1 æg
150 g skived bacon
6 stængler rabarber, i mindre stykker
50 g sukker
1 dl vand
125 g champignon i mindre stykker
400 g nye kartofler

Rør en fars af kød, æg, salt og peber.
Form til et brød og sæt farsbrødet i ovnen med baconskiver viklet over ved 180º i ca. 40 min.
Kartoflerne koges møre.
Rabarberstykkerne koges letmøre i sukker og vand.
Champignon ristes af.
Farsbrød skæres i skiver og serveres med champignon og rabarber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her