Logo

Kanin i hvidvin og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
4 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 spsk hvedemel
½ fl. tør hvidvin - 5 dl
5 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg

krydderbuket:
3-4 stilke persille
2 kviste timian
1-2 laurbærblade

125 g champignon
2 spsk smør

Parter kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber.
Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde.
Drys hvedemel over og lad det brune med.
Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten.
Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.
Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 175°C.
De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden.
Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen.
Serveres med lune flûtes eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her