Logo

Kanin i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kanin på 1000-1200 g skåret i stykker
1/2 tsk stødt ingefær,
30 g hvedemel,
2 hakkede løg,
2 hakkede sure æbler,
30 g baconfedt eller smør,
1 tsk salt,
1 spsk karry,
1 1/4 kop grønsagssuppe,
mælk fra 1/2 kokosnød,
revet "kød" fra 1/2 lille frisk kokosnød.

Gnid kaninstykkerne med ingefær og hvedemel.
Svits løg og æbler i fedtet indtil de bliver gyldne.
Tilsæt kanin, salt og karry.
Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken.
Lad det simre i ca. 1 1/2 time.
Tag kødet op, si sovsen og bring den i kog igen.
Tilsæt kødet til gennemvarmning.
Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand af ris rundt om kødet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocheret torsk med syltede løg og salat af bolsjebederSkøn pocheret torsk med lækre syltede løg og salat med sunde og sprøde bolsjebeder. Let og...
• Grillet medisterpølseNår du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den...
• Rumpsteak klassiskRumpsteak med krydret urtesmør - en populær klassiker blandt kødretter som passer ind ved...
• Pærer bagt, med Marsala og kanelDejlig dessert med pærer, der fyldes med smør, brun farin, Masala og kanel. Pærerne skal...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os