Logo

Kanin i krydret sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g kaninsmåkød
3 løg
4 spsk olie
1 spsk kinesisk soja
3-4 dl kinesisk soja
3-4 dl vand
salt

Kødet skæres i pæne terninger.
Løgene snittes fint og blandes med kødet.
Kød/løg brunes let i varm olie.
Vand, paprika og kinesisk soja tilsættes.
Det hele koges til kødet er mørt.
Smag til med salt evt. mere paprika og jævn saucen.
Serveres med løse ris og kinesisk soja.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nachos med lime-kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farfalle med spinatSommerfugle i maven: Tranebær, sprøde baconstrimler og en anelse citron hæver denne...
• Bagt torsk med persillepestoIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Æbleskiver med æble iÆbleskiver med æbler indeni er en dansk specialitet, der går tilbage til 1700-tallet. De...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!