Logo

Kanin i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kanin
1 spsk hvedemel
4 spsk olie
1 savoykål
2 løg
1 kg kartofler
1 spsk rosmarin
½ fl.hvidvin
3 dl bouillon eller vand
salt
peber

Partér kaninen ved at skære forben og bagben fra kroppen, del bagbenene i 2 ved at skære igennem ved knæleddet. Del ryggen over på tværs i 2-3 stykker.
Vend stykkerne hvedemel blandet med salt og peber og brun dem i 3 spsk olie.

Skær stokken af savoykålen og del den i blade.
Blancher dem i en stor gryde med vand i ca. 2-3 min.
Tag dem op med en hulske, skær løgene i skiver.
Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Bland løg og kartoffelskiver med rosmarin
Krydr med salt og peber.

Smør et ovnfast fad med 1 spsk olie, læg halvdelen af kålen i, drys med salt og peber, tilsæt løg-kartoffel-blandingen og læg kaninen i til sidst.

Dæk derefter med resten af kålen.
Hæld hvidvin og bouillon eller vand ved.
Dæk fadet tæt, evt. med sølvfolie, og sæt det i oven ved 200ºC ca. 1 time, til kartoflerne er møre og kødet stegt færdigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her