Logo

Kanin i sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kaninlår i mindre stykker
2 spsk olivenolie
2 fed hakket hvidløg
1 løg i tern
2 stilke bladselleri i tern
2 dl hvidvin
8 dl hønsebouillon
400 g båndpasta
2 spsk dijonsennep
500 g fine ærter

Steg kaninkødet i olivenolie ved god varme i en stegegryde, til det har taget farve.
Tag kødet op og skru lidt ned for varmen. Kom hvidløg, løg og bladselleri i gryden og sauter til løgene er klare.
Læg kaninkødet tilbage i gryden, krydr med salt og peber, og hæld hvidvin ved.
Lad hvidvinen koge ind til det halve.
Spæd så med bouillon, læg låg på og lad retten simre til kaninkødet er mørt, 30-40 min.
Kog pastaen knapt mør efter anvisning på posen.
Tag kaninstykkerne op og si bouillonen.
Bland pasta, bouillon, sennep og ærter og giv det et kort opkog.
Server kaninkød og pasta med ærter på forvarmede tallerkner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her