Logo

Kanin i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-700 g kaninsmåkød.
150 g røget bacon.
2 peberfrugter.
250 g broccoli
1 agurk.
1 bdt radiser.
3 store tomater.
200 g bønnespirer.
3 spsk kinesisk soya.
(oliven)olie.

Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.
Wokken varmes op til den er meget varm, tilsæt olie.
Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør.
Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå.
Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af wokken, eller de tages op efterhånden som de steges.
Tilsæt mere olie og steg bacon og kød.
Herefter blandes grønsagerne godt med kødet.
Smag til med salt, peber og kinesisk soya.
Serveres med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her