Logo

Kanin med fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,5 kg kanin
400 g hakket kalvekød
kaninindmad
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk hakket basilikum

Hak indmaden af kaninen og bland den med det hakkede kalvekød.
Bland finthakket løg og basilikum i og kom farsen i bugen på kaninen.
Luk maven med kødnåle og steg kaninen i ovnen 1 ½ -2 timer.

Kom evt. et par stykker spæk over kaninen, da den nemt kan blive tør - eller pensl den godt med olivenolie.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med krydderurtesauceStegt flæsk med kartofler og persillesauce altid godt. Her er persillesaucen lavet uden...
• Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med soja i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!