Logo

Kaningryde med ærter og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
2 gulerødder
3 løg
1 porre
2 ½ dl bouillon
250 g champignon
200 g frosne ærter
2 spsk hvedemel
1 ¼ dl sherry
½ bdt persille

Del kaninen i 8 stykker.
Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger.
Rens porren og skær den i ringe.
Gnid kaninstykkerne med salt og peber.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder, løg og porre omkring kødet.
Drys grønsagerne med salt og peber.
Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200ºC i 45 min.
Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min.
Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry.
Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos.
Pynt fadet med persilleduske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her