Logo

Kaningullasch med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500-600 g kaninsmåkød
olie til stegning
1 stort løg,
½ porre,
1-2 gulerødder
2 fed hvidløg
2-3 laurbærblade
1 spsk mild paprika
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt og peber

Kadet skæres i terninger.
Løget snittes fint, gulerødderne skæres i terninger, og porren skæres i tynde skiver. Kødet brunes i varm olie med lidt af paprikaen.
Grønsagerne blandes med det brunede kød.
Tilsæt paprika, laurbærblade, knust hvidløg, tomatpuré, samt salt og peber.
Kom vand på retten, kun så det lige dækker.
Kog gryderetten til kødet er mørt.
Skum jævnligt under kogningen.
Saucen smages til og jævnes
Serveres med kartoffelmos.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her