Logo

Karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
650 g hakket svinekød
¼ bdt finthakket purløg
¼ bdt finthakket persille
¼ bdt finthakket løvstikke
2 æg
2 spsk hvedemel
12 spsk mælk
salt
peber
12 skiver bacon
smør til stegning

Kødet røres med krydderurter, æg, hvedemel, mælk, salt og peber.
Form farsen til 12 karbonader, som ombindes med en skive bacon.
Brun karbonaderne i smør på en stegepande og sæt dem herefter i ovnen ved 200° i 10-12 min
Lad karbonaderne hvile i 3 min inden de serveres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?