Logo

Karahi gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød
3 spsk olie eller margarine
3 løg
1 ingefær
12 fed hvidløg
1 tsk salt
½ tsk karry
½ tsk garam masala
1 kop yoghurt naturel
 
Hak løg og hvidløg og bland alle ingredienser med undtagelse af
olie/margarine og kød sammen.
Læg derefter kødet i lagen og sæt det i køleskabet i 2-3 timer.
Brun margarine i en gryde og kom kødet i og lad det simre i ca. 1 time.
Server med ris eller salat samt brød.

Fra Pakistan. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?