Logo

Karahi gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød
3 spsk olie eller margarine
3 løg
1 ingefær
12 fed hvidløg
1 tsk salt
½ tsk karry
½ tsk garam masala
1 kop yoghurt naturel
 
Hak løg og hvidløg og bland alle ingredienser med undtagelse af
olie/margarine og kød sammen.
Læg derefter kødet i lagen og sæt det i køleskabet i 2-3 timer.
Brun margarine i en gryde og kom kødet i og lad det simre i ca. 1 time.
Server med ris eller salat samt brød.

Fra Pakistan. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her