Logo

Karbonader med spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flæskefars
2 pakker bacon i skiver
4-6 tomater
1 pose mozzarella ost
1/2 liter cheasy fløde
1/4 liter bouillon
 
Farsen formes som bøffer og vendes i rasp (ligesom karbonader), steges på panden og lægges i et ovnfast fad.
Skær antal skiver af tomaterne svarende til antal bøffer.
Bøfferne lægges oven på tomatskiverne.
Resten af tomaterne skæres i små stykker og brunes på panden sammen med champignon og bacon, som er skåret i små stykker.
Det hældes så rundt om bøfferne i det ovnfaste fad.
Overhældes med fløden og bouillon og der strøes revet ost ud over retten.
Sættes i ovnen ved 200°C i ca. 15-20 minutter.
Serveres med pasta eller spaghetti.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indonesisk svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegeben i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveroulader med bagt tomat og mild dijonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!