Logo

Karinas mørbrad i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
1 pk. bacon tern
300 g revet ost
½ l. fløde

Mørbraden skæres i cm tykke skiver.

Drysses med salt og peber.
Brunes på panden.
Lægges i et ovnfast fad sammen med bacon der også er brunet. Fløde og revet ost hældes over.
Sættes i 200ºC varm ovn i ca. 20 min. til osten er gylden.
Serveres med ris og flûtes og evt. en god salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her