Logo

Karry brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
500 g oksefars
1 peberfrugt
2 dl bouillon
karry, salt og peber
5 gulerødder
Dej:
15 gram gær
1 ½ dl vand
75 gram smør
150 gram hvedemel
100 gram grahamsmel
1 tsk salt
Dej :
Smør smuldres i (hvede)melet.
Gær og vand røres sammen og tilsættes sammen med grahamsmel og salt.
Dejen æltes igennem. Stilles til hævning et lunt sted, ca. 45 minutter.
 
Gulerødder, peberfrugt, løg hakkes. og brunes sammen med kødet i karry.
Smag retten til med salt og peber.
Hæld bouillonen ved, og lad det koge ind.
Læg kødet i dej og bag i ovn ved 180°C i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her