Logo

Karrygryde i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

750 g magert flæskesmåkød
45 g margarine
3 løg
3 dl vand
25 g hvedemel
salt og peber
kulør


Kødet skæres i firkanter og brunes i margarinen i den åbne gryde.
Tilsæt karry og herefter de hakkede løg.
Når det er svitset lidt, hældes kogende vand og salt på.
Luk gryden og kog ca 5 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben.
Jævn skyen med melet.
Smag til med krydderier og tilsæt kulør.
Server retten med løse ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammebov med kommen og asparges + RabarbersuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BostonstegDenne opskrift på bostonsteg er let og perfekt som let aftensmad for hele familien eller...
• Mandelglaseret mørksej med persillerodskompot og dildsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os