Logo

Karrysuppe med fisk og æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe med fisk og æble

 

Den velsmagende suppe er kogt på løg, persillerod og æble og krydret med karry. Fyldet er fisk og sprøde æblestykker. Du kan også servere suppen med kyllingekød.

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: 30 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

1 løg

2 persillerødder

2 syrlige æbler

25 g smør

1 spsk stærk karry

1 liter grønsags- eller hønsebouillon

salt og friskkværnet peber

250 g kullerfilet eller anden hvid fisk

 

Tilbehør:

2 røde æbler

groft brød

*

 

PIL løget, og hak det fint.

Skræl persillerødder og æbler, og skær dem i mindre stykker.

 

STEG løgene klare i smør, tilsæt karry, og steg i et par min.

Tilsæt persillerod og æble, og steg videre i et par min.

 

HÆLD bouillon på, og kog suppen i ca. 20 min. under låg ved svag varme.

Blend suppen til ensartet konsistens, og kog igennem.

Smag til med salt, peber og karr½

 

SKÆR fisken i små stykker.

Kom den i den rygende varme suppe, og varm igennem i nogle min.

 

SERVER med små stykker rå æble og brød.

 

Karrysuppe med fisk og æble


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?