Logo

Kartoffelæggekage med purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelæggekage med purløg

 

Lækker kartoffelæggekage med purløg. En ret der både kan serveres til brunch, frokost eller aftensmaden. Nem og velsmagende. 

Servering til 4 personer. 15 min.

 

# Ingredienser

300 g cherrytomater

1 bundt purløg

4 spsk minimælk

4 æg

salt og peber

1 spsk olie

200 g kartofler

*

Sådan gør du

1. Skær kartoflerne i halve.

Rist dem på en slip-let pande i olivenolie, krydr let med salt og peber. 

2. Pisk æggene med mælk, salt og peber.

Vær opmærksom på, at kartoflerne har fået deres del af salt og peber. 

3. Når kartoflerne er gyldne, på begge sider, hældes æggemassen ved.

Steg æggekagen stabil, og stil panden i ovnen ved 200 °C, indtil den er stabil på oversiden også.

4. Klip purløg over æggekagen og server halve tomater ved siden af.

 

Energiinformation: Protein 4.5 g. Kulhydrater 6.6 g. Fedt 4.9 g. Energifor./ pers 178 kcal

Fedtenergi 50 %

 

Med kartoffelæggekage dukker spørgsmålet op igen”. Hvornår er det en æggekage, og hvornår er det en omelet eller en frittata?” . Min overbevisning er jo, at en æggekage indeholder mel, det gør en omelet ikke, og at en omelet foldes – eventuelt om fyld – det gør en æggekage ikke. Men helt så enkelt er det vist ikke.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her