Logo

Kartoffelæggekage med tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelæggekage med tomatsalat

 

Bag en fyldig æggekage med en rest kogte kartofler. Vi har tilsat brøndkarse du kan også bruge rucolasalat eller blandede krydderurter.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg (fintsnittet)

½ spsk olie

250 g kogte, nye kartofler

1 bdt brøndkarse

3-4 æg

1 dl mælk

salt og peber

 

Tomatsalat:

6 cocktail- eller blommetomater

1 tsk vineddike eller balsamico

1 spsk olie

lidt knust hvidløg eller reven peberrod

salt og peber

 

Tilbehør: groft brød

*

 

Sautér løgene blanke på en pande med olie og tilsæt kartofler og grofthakket brøndkarse.

Krydr med salt og peber og vend rundt.

 

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hæld det på panden.

Lad det stivne ved middel varme og server med groft brød og tomatsalat.

 

Tomatsalat: Skyl tomaterne og skær dem i halve.

Dryp med vineddike og olie og drys med salt og peber og evt. lidt hvidløg eller peberrod.

 

TIPS: Steg evt. nogle skiver lufttørret skinke eller bacon sprøde og læg dem oven på den færdigbagte æggekage.

 

Kartoffelæggekage med tomatsalat



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her