Logo

Kartoffelsalat med varmrøget laks og ostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Her er noget af alt det gode og smagen er let, frisk og samvittigheden er på toppen

 

500 g små vaskede kartofler
100 g sukkerærter
1 skoleagurk eller ½ agurk
2 forårsløg
200 g varmrøget laks, evt lakserester
1 lille bdt. kørvel
4 skiver groft rugbrød

1 bæger rygeost, 5+ 170 g, eller en god krydderurteost
saften af ½ citron
sukker, salt, peber

 

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.

Skyl dem godt i koldt vand og halver dem.
Snit sukkerærterne på langs.

Halvér agurken, fjern kernerne og skær den i skiver.

Snit forårsløgene og bræk laksen i mindre stykker.
Rør ost og citronsaft sammen og smag dressingen til med sukker, salt og peber.
Rist rugbrødet.

Bland kartoflerne med sukkerærter, agurk og forårsløg.

Fordel laks og kørvel oven på og servér dressingen til sammen med ristet rugbrød.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bambusskud med lucernespirerBambusskud er sprøde og med en nøddeagtig smag. De er udbredt i det asiatiske køkken....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os