Logo

Katies kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 stk kyllingebryst
1 lille glas perleløg
1 pk. bacon i tern
1 glas champignon i skiver
1 dåse cocktailpølser
2 breve Knorr Bretagne sauce
flûtes - efter behov
jasminris (evt. i pose)
 
Steg baconternene let - ikke for meget.

Kyllingestykkerne steges i fedtet fra baconternene.
De skal ikke gennemsteges, men blot brunes af på panden og lægges i et ovnfast fad.
Hæld bacontern, perleløg, champignon og cocktailpølser henover.
Til sidst hældes bretagnesaucen henover og retten stilles i ovnen ved 200ºC i ca. 20-25 minutter.
Serveres med ris og flûtes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningglaserede spareribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunbryst i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsurpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os