Logo

Kinakål med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinakål med bacon

2 kinakål - ca. 1 kg

2 bouillonterninger

smør eller margarine

200 g rø­get bacon i tynde skiver

150 g Emmentaler

10 dl cremefraiche

1 bdt finsnittet purløg

friskkværnet peber

3 spsk rasp

Tilbehør: kogte kartof­ler eller brød

*

Skær kinakålen i kvarter på langs og læg dem i 1 l kogende vand, til­sat bouillonterninger. Lad det koge sagte i 8-10 minutter, og lad kå­len dryppe af.

Læg den i smurt, ildfast fad i et enkelt lag.

Skær eller klip sværen af baconskiverne og del dem i strimler.

Rist ca. halvde­len i lidt fedtstof og hæld det over kålen.

Drys med 100 g ost.

Rør cremefraiche sammen med finklippet purløg og bred det over in­gredienserne i fadet. Drys med peber og derpå med resten af osten og rasp.

Fordel et par spsk smør eller margarine i små klatter på overfladen og drys med de resterende baconstrimler.

Stil fadet i en 200°C varm ovn i ca. 25 minutter.

Server kogte kartofler eller brød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her