500 g oksefilet
2 spsk hoisinsauce
1 spsk honning
½ lille blomkålshoved
200 g slangebønner
4 spsk vegetabilsk olie
2 spsk fiskesauce
2 spsk grønne peberkorn
5 peberblade
Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i lange, smalle strimler.
Mariner det i 30 min sammen med hoisinsauce og honning.
Gør blomkålen i stand, skyl den, og del den i buketter.
Gør bønnerne i stand, skyl dem, og skær dem i 5 cm lange stykker.
Varm olien op i wokken, brun blomkålen kraftigt heri, tag den op, og svits så bønnerne, og tag dem ligeledes op.
Brun nu kødstrimlerne kraftigt, kom atter grønsagerne i, og spæd op med fiskesauce.
Mos de grønne peberkorn godt, og tilsæt dem.
Vend til sidst de snittede peberblade i retten.