Logo

Kinesisk Chop Suey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g svinemørbrad
250 g kyllingbryst
3 spsk sherry
3 spsk kinesisk soja
1 tsk Maizena hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g champignon
3 gulerødder
1 ds bambusskud
2 porrer
125 g bønnespirer
1 dl olie

Skær kødet i helt tynde skiver, ca 1/3 cm tykke.

Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent, når det skal skæres ud.

Rør sherry, soja, Maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet. Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.

Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min.

Hæld grønsagerne i en skål.

Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien. Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud. Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.

Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.
Server retten med løse ris.

Og skal det være rigtigt kinesisk, så drikkes der te til, men et glas hvidvin går også an.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Osso buco 2 - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskeruller med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peberfrugter med svampefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem jordbærtærteMed færdigkøbt dej og en kold pisket creme er denne skønne tærte hurtigt sat på bordet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os