Logo

Kinesergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Personer: 4

300 g oksefars
30 g margarine
1 ds tomatpure
3 små groftrevne gulerødder
4 groftrevne kartofler
1 groftrevent løg
1/2 dl ris
3 dl vand
1 dl kaffefløde
Sellerisalt
Peber
Paprika

Brun kødet hurtigt i en gryde, pas på det ikke klumper. Kom tomatpureen udrørt i de 3 dl vand ved kødet. Kom de revne grønsager i, og lad det koge op, kom risene i. Kom kryderier ved, ikke for meget man smager til inden servering. Lad retten småsnurre i ca 30 min. kom fløden i , og lad det få et lille opkog, smag retten til, til den er tilpas kryderet.Serveres med flûtes.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvebov med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sushi med æggepandekageDenne sushi er en sødet ægge-pandekage, der serveres til sidst, som en slags dessert.
• Kinesiske karbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os